'Mogelijke versterking voor Koeman: Barcelona denkt aan paria van Chelsea'

'Mogelijke versterking voor Koeman: Barcelona denkt aan paria van Chelsea'

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 20:30do 24-09-2020 om 20:30

FC Barcelona is in de zoektocht naar betaalbare spelers voor de verdediging uitgekomen bij Chelsea. Antonio Rüdiger staat op het Catalaanse lijstje, meldt Kicker.

'FC Barcelona wil Antonio Rüdiger, nu!', kopt het Duitse magazine. De verdediger is uit de gratie bij Chelsea-manager Frank Lampard, die hem heeft gedegradeerd tot vierde of vijfde keus achterin. Bij Barça ziet men nu kansen: de Catalaanse club is op zoek naar versterking voor de verdediging en zou in Rüdiger een geschikte kandidaat zien.

Barça, dat concurrentie heeft van AS Roma, stuurt aan op een huurdeal met Chelsea. Rüdiger staat open voor een vertrek bij Chelsea, omdat hij uitzicht wel houden op EK-deelname met Duitsland. Dat lukt alleen als hij regelmatig aan spelen toekomt. De 27-jarige international ligt nog twee jaar vast op Stamford Bridge.

Barcelona heeft voor de plekken in het centrum van de defensie op dit moment de beschikking over Gerard Piqué, Clément Lenglet, Ronald Araujo, Samuel Umtiti en Jean-Clair Todibo. Umtiti en Todibo hebben te horen gekregen dat ze mogen uitkijken naar een nieuwe club.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws