Veel zorgen bij KAA Gent: 'Vanhaezebrouck zou dit ook niet zomaar oplossen'

Veel zorgen bij KAA Gent: 'Vanhaezebrouck zou dit ook niet zomaar oplossen'

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 21:20do 24-09-2020 om 21:20

KAA Gent zit in een enorm sukkelstraatje en lijkt er maar niet uit te geraken. Het heeft de competitiestart enorm gemist en lijkt ook naast de Champions League te grijpen. Zou Hein Vanhaezebrouck voor de ommekeer kunnen zorgen?

Na het ontslag van Jess Thorup besloot men bij KAA Gent om Wim De Decker een kans te geven. Volgens flink wat mensen is De Decker enkel een tussenpaus voor de nu nog onbeschikbare Vanhaezebrouck. Volgens Marc Degryse zou het met Vanhaezebrouck echter niet beter gelopen zijn tegen Dynamo Kiev.

“Je moet niet onderschatten wat er in de ploeg is gebeurd", geeft hij aan bij VTM 2. "Je merkt dat er onrust en druk in de ploeg zit. Hein Vanhaezebrouck zou dit ook niet op één-twee-drie kunnen oplossen. Dat is iets voor later. Er zijn veel blessures, veel jongens die niet op niveau zijn, plus een gebrek aan vertrouwen", aldus Degryse.

KAA Gent verloor met 1-2 van Dynamo Kiev, waardoor de Champions Leaguegroepsfase halen bijzonder moeilijk wordt. In de Belgische competitie staat het momenteel op een dertiende plek met een zes op achttien.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws