Standard kijkt best uit voor 'Servische Mourinho': Hij schuwt het theater niet

Standard kijkt best uit voor 'Servische Mourinho': "Hij schuwt het theater niet"

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 17:15do 24-09-2020 om 17:15

Standard Luik krijgt donderdagavond een tweede Europese opdracht voor de kiezen. In de voorlaatste voorronde van de Europa League komt het Servische FK Vojvodina over de vloer. Nenad Jestrovic weet voor wie de Rouches best een oogje in het zeil houden: de trainer!

"Jullie moeten vooral hun coach in de gaten houden", laat de oud-spits van RSC Anderlecht weten bij Het Laatste Nieuws. "Nenad Lalatovic: een excentrieke man, die volledig opgaat in de wedstrijd. Hij is echt ongelooflijk, schuwt het theater niet. Zoals José Mourinho. Hij is bovendien een fantastische coach, want Lalatovic haalt grote resultaten met kleine ploegen."

"Zijn eerste jaar bij Vojvodina was eveneens een succes. Hij won de beker tegen Partizan, na penalty’s", gaat Jestrovic verder. "Uitgaande van een solide defensie en een sterk collectief. Bij Vojvodina vechten ze voor elkaar. Maar nogmaals: hou hun trainer in de gaten. ’t Is eigenlijk jammer dat er geen publiek in het stadion mag."

Als Standard Vojvodina weet uit te schakelen, staat nog slechts één club tussen de Luikenaars en de groepsfase van de Europa League. Daarin wacht het Franse Stade de Reims (waar Thomas Foket en Wout Faes actief zijn) of het Hongaarse Fehervar.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws