Sky Sports: 'Mourinho wil defensieve versterking halen bij Inter'

Sky Sports: 'Mourinho wil defensieve versterking halen bij Inter'

24-09-2020 13:51 Laatste update: 13:52
3

Tottenham Hotspur heeft zich bij Inter gemeld voor verdediger Milan Skriniar. Beide ploegen zijn in onderhandeling over de transfersom, maar kunnen het vooralsnog niet met elkaar eens worden.

Dat meldt Sky Sports. Inter wil naar verluidt zestig miljoen euro ontvangen voor Skriniar, maar Spurs weigert verder te gaan dan een bedrag van dertig miljoen. Steve Hitchen, een van de directeuren van Tottenham, werd woensdag al in Milaan gesignaleerd. Waarschijnlijk was hij daar om te onderhandelen met Inter. De transfer van Skriniar naar Engeland zou slecht nieuws zijn voor Rode Duivel Toby Alderweireld, die sowieso al niet al te veel kansen leek te krijgen van Mourinho.

De club uit Noord-Londen zal eerst spelers moeten verkopen, wil het actief kunnen worden op de transfermarkt. Serge Aurier staat in de belangstelling van Spartak Moskou. Verwacht wordt dat er binnenkort een deal zal zijn tussen de twee clubs, maar het is nog niet bekend of Aurier akkoord gaat met het voorstel. Hij wil in een van de grote Europese competities blijven spelen. Eerder toonde AC Milan al interesse in de back, maar de Italiaanse club kon de benodigde financiële middelen niet bij elkaar krijgen.