Standard krijgt een taaie kluif: Daar moet ik geen tekening bij maken

Standard krijgt een taaie kluif: "Daar moet ik geen tekening bij maken"

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 13:30do 24-09-2020 om 13:30

Laatste update: donderdag 24 september 2020 om 13:32do 24-09-2020 om 13:32

Standard neemt het donderdagavond in de Europa League op tegen Vojvodina. De Servische club is vooral fysiek spectaculair, weet oude bekende Ivan Vukomanovic. 

De ex-coach van Standard kent de ploeg heel goed. "Ze hebben veel spelers boven de 1m90. Daar moet ik geen tekening bij maken. Standard gaat best niet mee in het vechtvoetbal van Vojvodina en moet het tempo hoog houden", benadrukt hij bij Het Belang Van Limburg.

"Vojvodina heeft er een beetje de match van de eeuw van gemaakt. Kwalificatie betekent de kans om Europees startgeld te verdienen, maar ook spelers kunnen zich zo in de kijker spelen voor een transfer. Het zou de club niet slecht uitkomen, want elk jaar is het zoeken om de balans in evenwicht te houden."

Servische clubs zijn niet bepaald stabiel, benadrukt Vukomanovic. "Je weet nooit echt van wie de clubs zijn. Investeerders ontslaan vaak heel snel de hele staf en zijn voortdurend aan een nieuwe ploeg aan het bouwen. Vojvodina won de beker, maar toch vertrok in de zomer de president, die problemen had met de invloedrijke Ultra's, en de sportief directeur, wegens een discussie met trainer Lalatovic."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Haalt Standard de groepsfase van de Europa League?

(216 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws