Verheyen reageert scherp: Hij heeft nog niets laten zien bij KAA Gent

Verheyen reageert scherp: "Hij heeft nog niets laten zien bij KAA Gent"

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 13:15do 24-09-2020 om 13:15

KAA Gent heeft woensdag verloren van Dinamo Kiev. Het werd 1-2 in de Ghelamco Arena. Gert Verheyen zag dat Nurio Fortuna opnieuw tegenviel, en dat kan een groot probleem zijn voor het elftal.

"De eerste opdracht is de individuele vorm opkrikken", geeft Verheyen aan bij Het Nieuwsblad. "Dat gaat voor op tactische ingrepen. Om een plan uit te voeren moet je individueel ook goed zijn. Dat plan was ingegeven door de tegenstander maar je moet ook zelf in staat zijn iets te forceren. Op dit moment kan Gent dat niet. En dan kijk je toch naar de meerwaarde die er van de backs zou moeten komen."

Die backs laten te weinig zien. "Weer kom je tot de vaststelling dat Nurio nog niets heeft laten zien sinds zijn transfer. Dat is verre van de Nurio die we kennen van bij Charleroi, waar hij met zijn rushes op links voortdurend de achterlijn haalde. Dat lukt hem nu amper. Tegen Kiev verstuurde hij één voorzet, die twintig meter voorbij de tweede paal landde. De voorzetten van Castro-Montes raakten nog niet eens voorbij zijn directe tegenstander."

Nurio is de duurste inkomende transfer uit de geschiedenis van KAA Gent. De Angolees heeft naar verluidt meer dan vijf miljoen euro gekost.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan KAA Gent het tij nog keren tegen Dynamo Kiev?

(378 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws