Geen stormloop naar tickets Genk: ‘Nog steeds toegangskaarten beschikbaar’

Geen stormloop naar tickets Genk: ‘Nog steeds toegangskaarten beschikbaar’

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 12:45do 24-09-2020 om 12:45

Laatste update: donderdag 24 september 2020 om 12:51do 24-09-2020 om 12:51

Bij heel wat clubs staan de fans te drummen om weer een wedstrijd te mogen bijwonen. In Genk lopen de fans iets minder hard van stapel, er zijn nog steeds tickets beschikbaar voor de match tegen Oostende.

Belgische voetbalclubs moeten het al stellen met een gereduceerde stadioncapaciteit, bij Genk werd die capaciteit nog eens gereduceerd nadat enkele supporters de coronamaatregelen niet naleefden. Ondanks die sterk gereduceerde capaciteit, slaagt Genk er voorlopig niet om de beschikbare plaatsen op te vullen.

Zo kondigde Genk op zijn website aan dat er nog steeds tickets beschikbaar zijn voor de wedstrijd tegen Oostende. Waarschijnlijk speelt de dag van de wedstrijd ook zijn rol, de aftrap staat gepland op een maandagavond, niet het favoriete voetbalmoment van de gemiddelde voetbalfan.

Supporters die interesse hebben, hebben nog enkele dagen de tijd om tickets voor hunzelf en de bijhorende bubbel aan te schaffen. Met een promofilmpje probeert de club alvast meer fans warm te krijgen. Opvallend, Genk kwam ook nog eens kort terug de onregelmatigheden bij de afgelopen thuismatch. ‘Ondanks de gebeurtenissen in een bepaald vak, verliep de wedstrijdorganisatie in de rest van het stadion vlekkeloos’, valt er te lezen.  

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws