Analisten scherp voor Gent: ‘Ze hebben niks te zoeken in Champions League’

Analisten scherp voor Gent: ‘Ze hebben niks te zoeken in Champions League’

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 11:45do 24-09-2020 om 11:45

KAA Gent ging woensdagavond met 1-2 de boot in tegen Dynamo Kiev. De Champions League droom lijkt veraf, analisten Jan Mulder en Marc Degryse waren heel erg scherp voor Gent.

‘Ik zie Gent helemaal geen resultaat meer halen tegen Kiev. Sterker nog, dat is misschien wel beter zo’, wordt Mulder door Het Laatste Nieuws geciteerd. ‘Ze moeten mooi in de Europa League gaan voetballen, dat is hoog genoeg. Gent heeft niks te zoeken in de buurt van ploegen als Real of City’, aldus de analist.

Ook Degryse deelt die mening. ‘Zowel Kiev als Gent horen niet thuis in de Champions League. Botaka vertelde dat hij er nog in geloofde, maar dat is totaal ongeloofwaardig’, aldus Degryse. Gent heeft wel het excuus dat het de wedstrijd niet optimaal kon voorbereiden nadat er op korte tijd tweemaal van trainer werd gewisseld. Mulder legt de fout bij het bestuur.

‘Thorup had nooit zijn ontslag mogen gekregen hebben. Je maakt een hele chaos van je club’, vertelde Mulder. Opnieuw ging Degryse akkoord met zijn collega. ‘Je kan dat effect niet onderschatten, Gent was aan het bibberen, de onrust zit in de groep’, aldus Degryse.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Geloof jij nog in de kwalificatie?

(129 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws