Lukaku zat diep na nieuw seizoen zonder prijs: ‘Ik heb vier dagen niet gesproken’

Lukaku zat diep na nieuw seizoen zonder prijs: ‘Ik heb vier dagen niet gesproken’

Gepubliceerd: donderdag 24 september 2020 om 11:00do 24-09-2020 om 11:00

Laatste update: donderdag 24 september 2020 om 11:01do 24-09-2020 om 11:01

Romelu Lukaku kende een individueel topseizoen bij Inter. Ondanks puike persoonlijke statistieken werd de jaargang echter zonder prijs afgesloten, en dat deed heel veel pijn bij de Rode Duivel.

Het kampioenschap werd verloren met amper één puntje achterstand, in de beker werd Inter pas in de halve finales uitgeschakeld en in de Europa League strandde Lukaku met zijn ploegmaats in de finale. Telkens net niet, voor iemand zo eerzuchtig als Lukaku is het ontbreken van die prijs iets dat steekt.  

‘Ik heb vier dagen niet gesproken na die verloren finale’, aldus Lukaku in een gesprek met Gazzetta Dello Sport. ‘Vorig seizoen hebben we niets gewonnen, maar op een dag werd ik wakker en heb ik dat allemaal kunnen plaatsen. Enkel door te lijden word je beter, de weg naar een triomf is hard werk.’

De ontgoochelingen van vorig seizoen gebruikt Lukaku alvast als brandstof om dit seizoen opnieuw te knallen. ‘Ik ben strijdvaardig, ik verlang naar verlossing en succes. Verliezen kan, maar enkel als je er lessen uit trekt om later weer te kunnen zegevieren’, aldus een strijdvaardige Lukaku.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Pakt Lukaku dit seizoen een prijs?

(70 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws