'Anderlecht vindt tijdelijke oplossing voor Nkaka, uitleenbeurt aan Paderborn'

'Anderlecht vindt tijdelijke oplossing voor Nkaka, uitleenbeurt aan Paderborn'

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 23:02wo 23-09-2020 om 23:02

Laatste update: maandag 5 oktober 2020 om 12:20ma 05-10-2020 om 12:20

Bij RSC Anderlecht kende men voorlopig alweer een bijzonder drukke transferperiode. Die gaat ook nog even verder en lijkt nog steeds druk te gaan blijven.

Zo weet men bij La Dernière Heure dat Anderlecht nog lang niet klaar is op de transfermarkt. Het gaat dan wel om uitgaande transfers. Zo hoopt paars-wit de komende dagen nog onderdak te kunnen vinden voor zes overbodige pionnen.

Het gaat meer bepaald om Josué Sa, Bubacarr Sanneh, James Lawrence, Antonio Milic en Aristote Nkaka. Zij mogen Anderlecht deze transferperiode al zeker verlaten. Daarnaast wordt ook Mohammed Dauda bij de lijst van potentiële vertrekkers gezet, al is het niet uitgesloten dat hij in de toekomst nog een nieuwe kans krijgt bij Anderlecht.

Op inkomend transfervlak lijkt er, op misschien een verdediger na, niet meer al te veel te gaan gebeuren bij paars-wit.

Update: RSC Anderlecht lijkt weer bijna verlost van een overbodige speler. Het Nieuwsblad meldt dat paars-wit op het punt staat zkaen te doen met het Duitse Paderborn om Aristote Nkaka. Na James Lawence en Josué Sa kan Anderlecht weer afscheid nemen van een speler die geen of weinig kans maakt op speelminuten. Enkel Antonio Milic en Bubacarr Sanneh blijven nog over.

Update: RSC Anderlecht heeft een tijdelijke oplossing gevonden voor Nkaka. Volgens La Dernière Heure wordt de middenvelder verhuurd aan de Duitse tweedeklasser Paderborn. De Duitse club wist geen aankoopoptie te bedingen in het huurcontract.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws