Weinig vertrouwen in basisplaats Van de Beek: 'Dan gaat United problemen krijgen'

Weinig vertrouwen in basisplaats Van de Beek: 'Dan gaat United problemen krijgen'

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 22:40wo 23-09-2020 om 22:40

Jamie Carragher denkt dat een middenveld met Paul Pogba, Bruno Fernandes én Donny van de Beek een risico vormt voor Manchester United. Carragher is van mening dat United vooral in de omschakeling erg kwetsbaar is, vertelt hij maandagavond tegen Sky Sports.

In de Premier League-wedstrijd tegen Crystal Palace kwam Donny van de Beek als tien in het veld, Bruno Fernandes ging een linie naar achteren en kwam naast Paul Pogba te spelen. Waar manager Ole Gunnar Solskjaer vorig jaar vaak koos voor een verdedigend ingesteld middenveld met Nemanja Matic en Fred, lijkt de Noor nu te gaan voor aanvallend, voetballend vermogen in de middelste linie.

"Ik denk dat het zo veel te makkelijker wordt voor teams om op de counter te spelen tegen United", reageert Carragher. "Als ik geen gelijk heb kom ik terug hier en zeg ik dat ook, maar door het ontbreken van snelheid centraal achterin en de openheid van het middenveld, denk ik dat United veel problemen gaat ervaren met teams die op de counter spelen", voorspelt het Liverpool-icoon.

Manchester United verloor afgelopen zaterdag met 1-3 van Crystal Palace. Van de Beek viel in de 67e minuut in en scoorde vlak daarna bij zijn debuut voor United. De oud-Ajacied stond dinsdag in het League Cup-duel met Luton Town voor het eerst in de basis.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws