'Anderlecht wil verdediger Majstorovic weghalen bij Osijek'

'Anderlecht wil verdediger Majstorovic weghalen bij Osijek'

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 21:00wo 23-09-2020 om 21:00

Na het uitvallen van Elias Cobbaut en het pensioen van Vincent Kompany is men op zoek naar een nieuwe verdediger. Die nieuwe verdediger zou weleens uit Kroatië kunnen komen. Zo staat NK Osijek Ante Majstorovic op het verlanglijstje.

Volgens het Kroatische SN toont RSC Anderlecht verregaande interesse in Majstorovic, een 26-jarige verdediger die momenteel uitkomt voor NK Osijek. Hij was goed op weg naar GNK Dinamo Zagreb, maar daar werd een stokje voor gestoken toen Nenad Bjelica deze zomer de nieuwe trainer werd van Osijek. De trainer was er niet happig voor om een directe concurrent te versterken.

Daar kan Anderlecht nu van profiteren. Majstorovic kan wel nog steeds vertrekken bij de club, maar dan moet er een goed bod neergelegd worden. Naar verluidt verlangt Osijek minstens 2,5 miljoen euro voor de Kroatische verdediger. Naast Anderlecht toont ook het Duitse TSG Hoffenheim interesse in Majstorovic.

Majstorovic komt momenteel uit voor NK Osijek, dat hem in de zomer van 2019 overnam van Dinamo Zagreb. Daarvoor kwam de Kroatische verdediger uit voor NK Lokomotiva en speelde hij in de Europa League nog tegen KRC Genk.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws