Genk-directeur De Condé wees Club Brugge af: De juiste keuze

Genk-directeur De Condé wees Club Brugge af: "De juiste keuze"

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 21:48wo 23-09-2020 om 21:48

Dimitri De Condé heeft de laatste jaren flink wat lof gekregen voor zijn werk bij KRC Genk. Hij werd kampioen met de Limburgers en kwam daarmee ook in de kijker van verschillende ploegen. Vanuit het buitenland, maar ook van Club Brugge.

Zo weet Sport/Voetbalmagazine dat De Condé een paar jaar geleden door Vincent Mannaert nog werd uitgenodigd. De Condé bedankte echter voor het aanbod. Ook buitenlandse ploegen toonden al interesse in De Condé, maar de Sportief Directeur denkt voorlopig niet aan vertrekken bij Genk.

"Ik ben trots om te werken voor de club die mij deze kans heeft gegeven. Maak ik daar mijn leven gemakkelijker door? Nee. Maar het is naar mijn gevoel wel de juiste keuze, al besef ik dat je dat niet vaak meer vindt", aldus De Condé.

"De meesten ontsnappen na succes en grijpen dan de opportuniteiten die zich aandienen. Ik ben gebleven. Door mijn directheid en het feit dat men weet dat ik me focus op mijn club, krijg ik veel steun van spelers en bestuur. Daar haal ik mijn voldoening uit. Dat het af en toe eens stormt, hoort daar bij", aldus De Condé, die de voorbije maanden wel flink wat kritiek kreeg na de mindere resultaten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws