Belhocine recupereert twee basisklanten voor Europees duel: “Belangrijke match”

Belhocine recupereert twee basisklanten voor Europees duel: “Belangrijke match”

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 20:00wo 23-09-2020 om 20:00

Sporting Charleroi staat voor een Europees duel tegen Partizan. De Carolo’s spelen donderdagavond in de derde voorronde van de Europa League. Karim Belhocine recupereert basisklanten Ryota Morioka en Guillaume Gillet.

Gillet miste de wedstrijd tegen Beerschot en Morioka viel uit met een rugblessure, maar beide spelers keren terug Partizan. “Iedereen was vanmorgen klaar om te spelen. We recupereren Guillaume en Ryo. We beseffen dat we morgen voor een belangrijke en een moeilijke wedstrijd staan. Als we willen doorstoten, dan zullen we dat moeten verdienen”, citeert Het Laatste Nieuws.

Charleroi is de ongenaakbare leider in de Jupiler Pro League, maar weet dat Partizan een ander paar mouwen zal worden. “Het wordt een lastige confrontatie. We moeten echt op een hoog niveau zijn, het maximum geven. Alles wordt beslist in een match. We zullen er moeten staan morgen, alles geven en dan proberen een ronde verder te gaan”, aldus de coach.

Oude bekende
Bij Partizan speelt ene Lazar Markovic (ex-Anderlecht). “Hij was speler van Anderlecht toen ik er assistent was. We zullen deze match voorbereiden zoals het hoort. Dat betekent heel geconcentreerd, met veel bescheidenheid, maar vooral ook met de wil om er volledig voor te gaan en zich geen vragen te stellen. We mogen nergens spijt van hebben.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws