Cercle kan rekenen op ‘man van tien miljoen euro’: “Stabiliteit achterin

Cercle kan rekenen op ‘man van tien miljoen euro’: “Stabiliteit achterin"

Gepubliceerd: woensdag 23 september 2020 om 19:26wo 23-09-2020 om 19:26

Laatste update: woensdag 23 september 2020 om 19:40wo 23-09-2020 om 19:40

Jean Marcelin maakte tegen STVV zijn debuut voor Cercle Brugge. De centrale verdediger wordt gehuurd van AS Monaco, die in januari tien miljoen euro op tafel legde om hem weg te plukken bij Auxerre. Tegenover Het Laatste Nieuws is Marcelin vol zelfvertrouwen.

‘De man van tien miljoen euro’ klinkt het bij Cercle Brugge. “Een cijfer dat me best flatteert, maar ach, ook niet meer dan een cijfer. Ik wist dat ik dit seizoen bij Monaco nog niet veel speelkansen zou krijgen, en daarom heb ik me direct goed geïnformeerd toen mij een uitleenbeurt aan Cercle Brugge werd voorgesteld.”

“Serge Raux-Yao, met wie ik drie jaar bij Auxerre speelde en die hier al enkele maanden is, vertelde me goeie dingen over het niveau van de competitie en over de goeie begeleiding binnen deze club. Dus waagde ik de sprong.” Marcelin scoorde ook meteen, maar de VAR kwam tussenbeide en keurde het doelpunt af. “Niet erg, ik raakte de bal inderdaad met de hand”, bekent hij.

Tevreden coach
Paul Clement was een tevreden coach na de clean sheet tegen STVV. ”De hele defensie deed het uitstekend”, oordeelde Clement. “Er is altijd ruimte voor verbetering natuurlijk, als we in detail gaan analyseren, maar ik ben heel blij met wat ik van met name Jean Marcelin heb gezien. Hij zorgde voor stabiliteit achterin en voor offensieve impulsen”, aldus Clement.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws