'KAA Gent werkt aan terugkeer van kampioenenmaker Vanhaezebrouck'

'KAA Gent werkt aan terugkeer van kampioenenmaker Vanhaezebrouck'

23-09-2020 09:45
43

KAA Gent is met Wim De Decker al aan haar derde trainer dit seizoen toe. Toch lijkt het daar niet bij te blijven. Sport/Voetbalmagazine schrijft namelijk dat er in de Ghelamco Arena werk gemaakt wordt van een terugkeer van Hein Vanhaezebrouck.

In het seizoen 2014-2015 loodste Vanhaezebrouck Gent naar de eerste en voorlopig enige landstitel in de clubgeschiedenis. Het jaar nadien volgde nog een uitstekende campagne in de Champions League, waarna Vanhaezebrouck in het seizoen 2017-2018 Gent verruilde voor RSC Anderlecht. Op 16 december 2018 werd hij daar ontslagen, waarna Vanhaezebrouck zijn trainerscarrière tijdelijk on hold zette.

Na bijna twee jaar voelt Vanhaezebrouck, al is hij nog aan de slag als analist, zich opnieuw klaar voor een nieuwe uitdaging. In de zomer weigerde de West-Vlaming nog een voorstel van Royal Antwerp FC, omdat hij nog een medische ingreep diende te ondergaan. Wanneer dat helemaal achter de rug is, wil Ivan de Witte naar verluidt vol gaan voor een terugkeer van Vanhaezebrouck.