Nieuweling na Anderlecht: “Zo snel mogelijk stempel drukken op Waasland-Beveren

Nieuweling na Anderlecht: “Zo snel mogelijk stempel drukken op Waasland-Beveren"

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 22:13di 22-09-2020 om 22:13

Leanorda Bertone maakte meteen zijn debuut tegen RSC Anderlecht voor Waasland-Beveren. De 26-jarige Zwitser wil indruk maken in de Jupiler Pro League.

Bertone werd meteen in de basis gedropt tegen Anderlecht. ”Ik kwam op woensdag aan en werkte toen meteen twee trainingen af”, begint Bertone. “In een gesprek met de coach (Nicky Hayen, red.) gaf ik ook meteen aan dat ik me klaar voelde om meteen in de strijd te worden gegooid. De Zwitserse competitie was pas afgelopen en ik had geen conditionele achterstand weg te werken.”

Waasland-Beveren ging met 4-2 onderuit tegen Anderlecht. ”In de eerste helft lieten we ons te veel overdonderen, maar we zullen niet altijd tegen ploegen als Anderlecht spelen”, zegt hij strijdbaar. “Als je verliest kan je niet tevreden zijn. Toch denk ik dat we ons als ploeg moeten optrekken aan het betere spel op het eind en de twee goals die we toen scoorden.”

Bertone wil snel belangrijk worden voor Waasland-Beveren, dat onderaan het klassement bengelt. ”Ik moet me nu zo snel mogelijk in het team integreren. Het spel sturen, versnellen en vertragen wanneer nodig, dat doe ik het liefst. Hopelijk kan ik hier snel mijn stempel drukken, wat tegen Anderlecht helaas nog niet lukte”, citeert Het Laatste Nieuws Bertone.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws