Zulte Waregem zoekt versterkingen: “Financieel heeft dat een enorme impact”

Zulte Waregem zoekt versterkingen: “Financieel heeft dat een enorme impact”

22-09-2020 23:14
17

Zulte Waregem heeft een zes op achttien in de Jupiler Pro League en dat is volgens CEO Eddy Cordier niet goed genoeg. De beleidsbepaler van Essevee spreekt tegenover Het Nieuwsblad over de situatie bij Zulte.

Zulte Waregem wil zich nog versterken. “Zowel achterin als voorin beseffen we dat er versterking nodig is. We zijn er volop mee bezig, maar alle spelers die we wilden, zijn voorlopig nog te duur. Dat hebben we tijdens een constructief gesprek ook proberen uit te leggen aan onze supporters. De kans bestaat dat we een heel seizoen voor een beperkt publiek moeten spelen. Financieel heeft dat een enorme impact.”

Club Brugge speelde Zulte van de mat met 0-6. “Iedereen was ontgoocheld. Zondag hebben we een delegatie van de supportersfederatie ontvangen. Het was een open gesprek, waarin we hebben geluisterd naar hun grieven. Maandag hadden we een positief gesprek met de trainersstaf. Iedereen was aanwezig. We hebben de voorbije periode geëvalueerd en bekeken wat er fout is gegaan. Nu moeten we nog harder werken om weer resultaten te halen.”