Vadis Odjidja nog niet volledig fit tegen Kiev: “Ik kon nog niet zoveel trainen”

Vadis Odjidja nog niet volledig fit tegen Kiev: “Ik kon nog niet zoveel trainen”

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 20:25di 22-09-2020 om 20:25

Laatste update: dinsdag 22 september 2020 om 20:26di 22-09-2020 om 20:26

KAA Gent neemt het morgen op tegen het Oekraïense Dynamo Kiev voor de heenwedstrijd van de play-offronde van de Champions League. Vadis Odjidja keerde tegen Moeskroen terug bij de Buffalo’s, maar is nog niet volledig fit.

Vadis kampte met een knieblessure en liep tijdens zijn revalidatie ook Covid-19 op. “Het is een belangrijke wedstrijd. Ik voel me nog niet 100% maar Moeskroen was al een stap in de goede richting. 90 minuten? Dat moet je afwachten maar het is fijn dat ik zaterdag al kon spelen in Moeskroen. Maar ik kon nog niet zoveel trainen en zeker de opeenstapeling van inspanningen, voel ik toch nog wel een beetje.”

KAA Gent weet ook weer wat winnen is. “Hopelijk kunnen we die positieve tendens doortrekken tegen Kiev. Maar sommige jongens hebben toch nog wat meer tijd nodig. Als kapitein op hen proberen in te spreken? Je kunt zoveel praten als je wil met iemand maar als die geen vertrouwen voelt, sta je ook als aanvoerder of coach machteloos. Daarom is het ook vooral goed als je enkele matchen wint, dan komt het vertrouwen sneller.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws