Johnson heeft slecht nieuws voor Premier League: Strop van 700 miljoen dreigt

Johnson heeft slecht nieuws voor Premier League: Strop van 700 miljoen dreigt

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 16:45di 22-09-2020 om 16:45

Een forse tegenvaller voor de Premier League: voorlopig zijn fans nog niet welkom in de Engelse stadions. De regering heeft het plan om vanaf oktober weer toeschouwers toe te laten tot nader order opgeschort vanwege de toename in het aantal coronagevallen.

Waar in Nederland alweer beperkt supporters welkom zijn bij de duels in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie, moeten de Engelse profclubs het al sinds maart zonder de steun van de aanhang doen. Wel was er een proef waarbij duizend fans welkom waren, maar ook die is nu van de baan.

Minister-president Boris Johnson stelt dat de maatregelen vermoedelijk zes maanden van kracht blijven. Dat is een financiële dreun voor de clubs uit de Premier League. Volgens algemeen directeur Richard Masters van de competitie is het 'absoluut noodzakelijk' dat supporters worden toegelaten. Hij verwacht dat de Premier League liefst zevenhonderd miljoen euro misloopt als het hele seizoen achter gesloten deuren wordt gespeeld.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Lees meer over: Premier League

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws