Odjidja wil alles uit de kast halen om CL te halen met Gent: Iedereen wil het

Odjidja wil alles uit de kast halen om CL te halen met Gent: "Iedereen wil het"

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 14:30di 22-09-2020 om 14:30

Twee matchen scheidt KAA Gent nog van de groepsfase van de Champions League. Hoewel het in de competitie vooralsnog niet van een leien dakje loopt, heeft aanvoerder Vadis Odjidja hoop op een goede afloop.

De Buffalo's staan na een matige start dertiende in de Jupiler Pro League. Een positief resultaat in de Europese play-offs tegen Dynamo Kiev kan hij tij wel eens laten keren, denkt Odjidja op de persconferentie. "Veel spelers zijn zich ervan bewust dat de groepsfase van de Champions League halen een boost zou zijn voor de club en spelers", aldus de middenvelder. "We staan er dichtbij, iedereen in de groep wil het doel bereiken. We weten dat er mooie matchen aan kunnen komen."

Hoewel het dit seizoen nog niet zo loopt als gehoopt, was Gent vorig seizoen een van de smaakmakers in België. "Vorig seizoen hebben we hard gewerkt om te geraken waar we nu staan. Hopelijk kunnen we in tweede volgende matchen mooie dingen tonen om dan beloond te worden met de kwalificatie."

Tot slot kreeg Odjidja, een van de weinige spelers met Champions League-ervaring bij Gent, de vraag wat er nu zo speciaal is aan het miljoenenbal. "Je speelt tegen de beste spelers ter wereld. Het is de beste competitie die er bestaat. Het is mooi om als voetballer daaraan te mogen deelnemen. En dan zijn er nog de mooie stadions en verplaatsingen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Denk jij dat Gent dit tweeluik overleeft?

(50 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws