OFFICIEEL: Waasland-Beveren huurt international met Europese ervaring

OFFICIEEL: Waasland-Beveren huurt international met Europese ervaring

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 11:30di 22-09-2020 om 11:30

Waasland-Beveren heeft nood aan versterking en hoopt die met de komst van Danel Sinani te hebben gevonden. De Luxemburger komt op huurbasis over van Norwich.

Sinani is een 23-jarige flankaanvaller die vooral op de linker flank zijn streng trekt. Sinani begon zijn voetbalcarrière in de bescheiden Luxemburgse competitie en maakte deze zomer de overstap naar het Engelse Norwich. Een stap die vooralsnog te groot is, en dus mag Sinani een jaartje ervaring opdoen bij Waasland-Beveren.

De club maakte de huurovereenkomst officieel bekend op de eigen kanalen, Sinani zal met het nummer 10 te bewonderen. De aanwinst sluit dinsdag al aan bij de groep. Met de komst van Sinani hoopt Waasland-Beveren vooral op aanvallende efficiëntie. Bij FC Dudelange in Luxemburg, was de aanvaller alvast goed voor 46 doelpunten en 29 assists in 99 wedstrijden. Vijf daarvan maakte hij in de groepsfase van de Europa League.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Een goede transfer voor Waasland-Beveren?

(71 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws