Opluchting kamp De Koster: ‘Geen enkelband meer voor makelaar De Bruyne’

Opluchting kamp De Koster: ‘Geen enkelband meer voor makelaar De Bruyne’

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 11:00di 22-09-2020 om 11:00

Laatste update: zaterdag 3 oktober 2020 om 07:33za 03-10-2020 om 07:33

Patrick De Koster heeft de cel mogen verlaten, weliswaar onder elektronisch toezicht. De manager van Kevin De Bruyne zat al een hele poos vast na een dispuut met de Rode Duivel.

De Bruyne zelf diende enkele weken terug een klacht in tegen De Koster. De manager zou onterecht een commissie hebben opgestreken toen De Bruyne nog bij Wolfsburg speelde. De Koster en zijn advocaat ontkennen die aantijgingen, de advocaat vroeg dan ook al begin september de vrijlating van zijn client aan.

De raadkamer ging daar echter niet op in, waardoor De Koster enkele weken in de cel zat. In die periode vond overigens ook een gesprek plaats tussen De Bruyne en De Koster, naar verluidt verliep die confrontatie sereen en verhelderend.

Volgens Het laatste Nieuws besliste de raadkamer inmiddels dat de voorlopige hechtenis van De Koster gewoon verlengd wordt, weliswaar onder elektronisch toezicht. De manager is dan ook sinds dinsdagochtend weer op vrije voeten, weliswaar met een enkelband.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Patrick De Koster geen enkelband meer hoeft te dragen. Onderzoeksrechter Michel Clause heeft dat beslist. De opluchting is groot in het kamp De Koster. De makelaar van De Bruyne wordt nog steeds in verdenking gesteld van witwaspraktijken en schriftvervalsing, maar blijft zijn onschuld volhouden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws