'KRC Genk wacht op antwoord van Vercauteren, maar heeft ook andere opties'

'KRC Genk wacht op antwoord van Vercauteren, maar heeft ook andere opties'

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 07:45di 22-09-2020 om 07:45

KRC Genk zoekt na het ontslag van Hannes Wolf nog steeds naar een nieuwe trainer. Frank Vercauteren, dit seizoen nog actief bij RSC Anderlecht, is in pole position om Wolf op te volgen. Maar hij is niet de enige kandidaat.

Het Laatste Nieuws weet dat Vercauteren de grootste kandidaat is om de vervanger van Wolf te volgen. Hij past in het profiel waar men bij Genk naar zoekt, een ervaren trainer die de Belgische competitie kent en kan omgaan met jonge talenten. Genk zat al rond de tafel met Vercauteren en wacht zijn antwoord af. Hij zet op dit moment alle opties nog op een rijtje.

Bij Genk hoopt men een akkoord te bereiken met Vercauteren, maar heeft men nog andere namen op het lijstje staan. Zo is ook Jess Thorup kandidaat om de nieuwe trainer te worden na diens ontslag bij KAA Gent. Hij zou ook open staan voor een aanbieding van een nieuwe club. Daarnaast werd ook Marc Brys genoemd, al gaf die al aan goed te zitten bij Oud-Heverlee Leuven.

Genk wil snel een nieuwe coach, maar kan na de zege tegen KV Mechelen wel al geruster ademhalen. Toch hoopt men tegen KV Oostende al een nieuwe coach op de bank te hebben. Interimtrainer Domenico Olivieri gaf eerder ook al aan graag snel terug te keren naar zijn job als assistent.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Vercauteren een goede coach voor Genk?

(491 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws