'Saga rond Lamkel Zé heeft voor problemen gezorgd met Rodrigues bij Antwerp'

'Saga rond Lamkel Zé heeft voor problemen gezorgd met Rodrigues bij Antwerp'

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 07:33di 22-09-2020 om 07:33

Bij Antwerp FC blijft men verveeld zitten met Didier Lamkel Zé. De flankaanvaller heeft ontegensprekelijk veel talent, maar ligt naar verluidt niet al te goed binnen de groep. De Kameroener zorgde ook al voor problemen binnen de A-kern.

Het seizoen begon al rumoerig voor Lamkel Zé, die aanvankelijk naar de beloften werd gestuurd nadat hij niet kwam opdagen voor de eerste trainingen. Hij werd er uiteindelijk toch terug bijgehaald en mocht zelfs spelen in de bekerfinale. Maar die zet van Ivan Leko heeft ook voor negatieve gevolgen gezorgd.

Het Nieuwsblad weet dat concurrent Ivo Rodrigues maar moeilijk kon leven met die beslissing en de discussie aanging met Leko. Iets te fel, zo blijkt. De Portugees werd buitenspel gezet en traint nu al anderhalve maand apart. De flankaanvaller heeft dan ook besloten om te vertrekken bij de club.

Antwerp en Leko kozen dus voor Lamkel Zé, maar ook die mag (of moet) vertrekken. Lamkel Zé kleurde alweer buiten de lijntjes en zat nu al twee duels op de tribune. Kopzorgen voor Leko.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws