Ibrahimovic schiet Milan eigenhandig langs Bologna, Saelemaekers valt in

21-09-2020 23:05
1

AC Milan heeft de eerste overwinning van het nieuwe seizoen binnen. In het eigen San Siro werd Bologna met 2-0 opzij geschoven. Grote man aan de zijde van de thuisploeg: Zlatan Ibrahimovic.

Een nieuw seizoen, hetzelfde verhaal bij Milan. De thuisploeg had de gehele wedstrijd het overwicht tegen Bologna, maar het was Ibrahimovic die de wedstrijd in het voordeel van zijn ploeg besliste. De Zweed zette Milan in de eerste helft op voorsprong met een geweldige kopbal, waarbij hij meerdere Bologna-spelers in de lucht aftroefde.

In de tweede helft ging Ibrahimovic gewoon verder met waar hij mee bezig was. De 39-jarige spits kreeg een buitenkansje vanaf de penaltystip en twijfelde niet. Hij schoot de bal bijna door het net heen en vond de kruising van het Bologna-doel.

Bologna probeerde het in de slotfase nog wel, maar kwam niet verder dan een aantal speldenprikjes. Alexis Saelemaekers mocht de tweede helft spelen en zorgde voor de uitsluiting van een speler van Bologna.