Krmencik staat op bij Club Brugge: Dit is een grote stap in mijn carrière

Krmencik staat op bij Club Brugge: "Dit is een grote stap in mijn carrière"

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 19:22ma 21-09-2020 om 19:22

Laatste update: maandag 21 september 2020 om 19:25ma 21-09-2020 om 19:25

Michael Krmencik voelt zich steeds beter in zijn vel bij CLub Brugge. De Tsjechische spits scoorde vorige week tegen Waasland-Beveren zijn eerste goal voor Club Brugge en kon tegen Zulte Waregem zelfs twee keer scoren. Hij was dan ook enorm tevreden met met zijn prestatie en zijn doorbraak bij Blauw-Zwart.

"Ik vond dat Club Brugge de hele wedstrijd lang sterk speelde", vertelde Michael na de partij volgens de website van de Club Brugge. "Ik ben tevreden met mijn twee doelpunten in deze ruime 6-0 overwinning. Voor mezelf is dit een grote stap in mijn carrière. Ik scoorde nu al drie doelpunten dit seizoen en dat geeft vertrouwen."

De Tsjech gaf verder aan dat hij zich steeds beter begint te voelen in de Belgische competitie. "Ik speel graag bij Club Brugge, met zijn trouwe supporters en met erg goede teamspelers", aldus Krmencik. "Mijn eerste doelpunt vanmiddag was een mooie treffer. Op de rand van de zestien meter draaide ik goed om de verdediger naar binnen en schoot ik de bal staalhard richting korte hoek."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws