Geen Club Brugge of Anderlecht: 'Hoedt (26) dichtbij overstap naar ex-club'

Geen Club Brugge of Anderlecht: 'Hoedt (26) dichtbij overstap naar ex-club'

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 14:27ma 21-09-2020 om 14:27

Vorig seizoen was Wesley Hoedt een van de sterkhouders bij Royal Antwerp FC, dat de Nederlander graag wilde overnemen. Ondanks de interesse vanuit België – naast Antwerp werden ook Club Brugge en RSC Anderlecht gelinkt aan de centrale verdediger – lijkt zijn toekomst nu te liggen bij zijn ex-club Lazio.

Zo meldt Italiaans transferexpert Gianluca Di Marzio dat Simone Inzaghi, coach bij Lazio, al heeft ingestemd op de terugkeer van Hoedt. Het zou gaan om een overstap op huurbasis. Hoedt werd in 2017 voor om en nabij de zeventien miljoen euro weggehaald door zijn huidige club Southampton bij Lazio. Tussendoor werd hij uitgeleend aan het Spaanse Celta Vigo en aan Antwerp.

Bij Antwerp gooide de 26-jarige Nederlander vorig seizoen hoge ogen, wat hem populair maakte op de Belgische transfermarkt. Club Brugge en RSC Anderlecht waren maar een paar van de club die interesse toonden om hem over te nemen. De interesse van Lazio, waar Hoedt tussen 2015 en 2017 61 wedstrijden speelde, is dan ook slecht nieuws voor beide clubs.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws