Waasland-Beveren zo lek als een zeef: Zo kan je geen punten pakken

Waasland-Beveren zo lek als een zeef: "Zo kan je geen punten pakken"

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 13:15ma 21-09-2020 om 13:15

Waasland-Beveren heeft momenteel veruit de slechtste defensie van de Jupiler Pro League. Het pakte al achttien tegengoals en verloor nu vijf keer op rij. Coach Nicky Hayen weet dat het op deze manier aartsmoeilijk wordt. 

Ook tegen Anderlecht kregen de Leeuwen er weer vier binnen. "Dat is een probleem", aldus Hayen bij Het Nieuwsblad. "Als je alle doelpunten gaat analyseren, geven we de helft gewoon zelf weg. Ik heb dingen gezien dit ik dit seizoen nog niet gezien heb. We slikken te makkelijk doelpunten. Zo wordt het moeilijk om punten te pakken. En opnieuw op stilstaande fases. Die hebben ons dit seizoen al veel punten gekost."

Het is wel duidelijk dat er versterking nodig is op de Freethiel. "Het zijn niet de makkelijkste tijden voor de club. Als we tijd krijgen om te werken, kunnen we nog mooie dingen laten zien. De vraag is natuurlijk: hoeveel krediet krijgen de spelers en staf? We moeten op het einde van de rit twee ploegen achter ons houden. Op dat vlak maak ik me geen zorgen. Ik laat me niet uit mijn lood slaan en werk met positieve energie."

Op de volgende speeldag wacht weer een lastige opdracht, want dan volgt een bezoek aan Beerschot. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws