Juklerod praat over toekomst bij Antwerp: Het is opvallend rustig

Juklerod praat over toekomst bij Antwerp: "Het is opvallend rustig"

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 13:00ma 21-09-2020 om 13:00

Simen Juklerod is dit seizoen helemaal terug bij Antwerp. De linkspoot heeft een moeilijk seizoen achter de rug en wilde zelfs weg, maar is nu opnieuw een uitblinker.

Vorig seizoen viel Juklerod zelfs een keer uit de selectie bij Antwerp. "En raar moment", geeft hij aan bij Het Nieuwsblad. "Na de laatste training krijgen we altijd een WhatsAppbericht met de selectie. Maar toen ontbrak plots mijn naam. Ik, en mijn ploegmaats met mij, dachten dat het om een vergissing ging. 'Je moet Fred (Leidgens, de teammanager, red. ) bellen', zei iedereen. Maar het klopte. Terwijl de rest op afzondering ging, moest ik noodgedwongen naar huis. FIFA gaan spelen…"

Juklerod was al klaar om een transfer te regelen. "Het enige waar ik toen aan dacht was: 'I have to go. Als het zo voortgaat, heb ik hier niets meer te zoeken'. Ik was vooral gefrustreerd, zoals elke voetballer in zo’n situatie. Als het niet volgens je goesting gaat, loop je te klagen. Dat was bij mij niet anders."

Juklerod ziet zijn contract in de zomer aflopen. Wordt dat nog verlengd? "Om eerlijk te zijn: ik weet het niet. Het is opvallend rustig. Afwachten wat er gebeurt, zeker? Bij een goed voorstel sta ik zeker open voor een verlengd verblijf. Ik voel me goed bij deze club, en ik hou van Antwerpen.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws