Positie van Vrancken (KV Mechelen) staat niet ter discussie: Zo simpel is het

Positie van Vrancken (KV Mechelen) staat niet ter discussie: "Zo simpel is het"

21-09-2020 08:15
3

KV Mechelen verloor op het veld van KRC Genk (3-1) voor de vierde keer op rij, waardoor Malinwa achterblijft met amper 4 op 18. In Luminus Arena zat er misschien wel meer in, toch vond Wouter Vrancken dat het opnieuw niet goed genoeg was, zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

De kansen waren er wel, maar Mechelen slaagde er niet in om meer dan één keer te scoren. "Dat is het verhaal van dit seizoen. Ach, de slotsom is uiteindelijk dat het niveauverschil te groot was bij mijn spelers. Vanlerberghe, en ook de twee Zweden, Engvall en Mrabti, hebben hun meerwaarde getoond. (zucht) Sommige andere spelers waren gewoon nergens", aldus Vrancken.

"Ik ga hier geen namen noemen, de jongens in kwestie zal ik zeker nog individueel spreken. Maar we kregen te makkelijk doelpunten binnen, daar lag ons grote pijnpunt", gaat de Mechelen-coach verder. Mogelijk doelt de Limburger op Thibault Peyre, die zich tweemaal liet aftroeven door Paul Onuachu.

Steun van Mechelen-bestuur
"Of ik zenuwachtig word? We moeten gewoon punten pakken. Eender hoe. Zo simpel is het", voelt Vrancken nog geen druk. De Mechelen-coach krijgt alvast de steun van het bestuur. "Voor de volle 200%", klinkt het daar. Van paniek is dan ook geen sprake. "We blijven kansen creëren, dat is een positief punt", besluit hij.