Zorgen voor De Decker (Gent): 'Drie sterkhouders twijfelachtig voor Kiev'

Zorgen voor De Decker (Gent): 'Drie sterkhouders twijfelachtig voor Kiev'

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 07:45ma 21-09-2020 om 07:45

KAA Gent kon tegen Royal Excel Moeskroen voor de tweede keer dit seizoen winnen (0-1). Een domper was wel het uitvallen van Sven Kums. Trainer Wim De Decker vreest dan ook dat de middenvelder verstek moet geven voor het duel tegen Dynamo Kiev.

Kums moest op Le Canonnier van het veld met een kuitblessure. Bij Gent vrezen ze er alvast voor. "Het is nog te vroeg om iets te zeggen, maar ik vrees voor het medisch verslag", aldus De Decker in Het Laatste Nieuws, die voor een spierscheur vreest. "Als je op die manier uit de wedstrijd moet stappen, wijst het op iets ernstigs."

Ook Laurent Depoitre moest vroegtijdig naar de kant bij Gent. "Bij Sven was het onmiddellijk gedaan, Laurent heeft het langer volgehouden. Ik heb er bij hem een beter oog in", aldus De Decker. Dan is er ook nog Vadis Odjidja. "Vadis zit nog in die twijfelzone voor Kiev. Hij doet nog niet alles mee op training. Ik ben wel blij met de minuten die hij vandaag gespeeld heeft."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Zie jij Gent doorstoten tegen Dynamo Kiev?

(491 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws