Buitenlandse media lovend over Leicester-Belgen: 'Een staande ovatie'

Buitenlandse media lovend over Leicester-Belgen: 'Een staande ovatie'

Gepubliceerd: maandag 21 september 2020 om 10:25ma 21-09-2020 om 10:25

Laatste update: maandag 21 september 2020 om 12:25ma 21-09-2020 om 12:25

Leicester City heeft de start in de Premier League niet gemist. Ook tegen Burnley won het met mooie 4-2 cijfers. De uitblinkers in die partij waren landgenoten Timothy Castagne en Dennis Praet. Zij kregen dan ook flink wat lof voor hun wedstrijd.

Met twee assists was Castagne één van de grote uitblinkers. Dat vond men ook bij The Sun. 'Castagne en Justin James schitterden voor Leicester City. Zij gidsten hun ploeg naar de zege', schreef de Engelse krant. 'Als er publiek in het stadion zat, zou Castagne een staande ovatie gekregen hebben.'

Ex-voetballer Paul Dickov was ook bijzonder lovend. "Hij heeft echt bijzonder veel kwaliteit. Castagne heeft een verlangen om in het strafschopgebied van de tegenstander te komen en staat ook verdedigend zijn mannetje", klonk het op de officiële kanalen van Leicester City.

Daar stopte de lof niet. Journalist Boughen schreef: 'Alweer een geweldige prestatie van Castagne. Wat een aanwinst!'. Hij werd bijgestaan door James Sharpe van The Mail on Sunday. 'Castagne ziet er geweldig uit. Hij heeft zich zonder problemen aangepast aan de manier van spelen bij Leicester.'

Castagne werd uiteindelijk ook beloond voor zijn goede partij en werd verkozen tot man van de match.

Daar ging niet iedereen akkoord mee, want Matt Piper van BBC Radio vond Dennis Praet de beste man op het veld. "Hij heeft aanvallend zo'n grote kwaliteiten, maar verdedigt ook enorm goed mee voor het team."

De scorende Rode Duivel maakte dan ook indruk. Ook op Gary Lineker. 'Wat een geweldig doelpunt van Praet. Dennis The Menace', klonk het op Twitter. Ook ex-Leicesterverdediger Steve Walsh was onder de indruk. "Een geweldige prestatie van alle spelers, maar vooral van Praet. Zijn beweging zonder bal was fantastisch."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws