KRC Genk wint eerste partij na het vertrek van trainer Wolf

20-09-2020 20:05
45

KRC Genk heeft de eerste wedstrijd na het vertrek van Hannes Wolf tot een goede einde gebracht. In eigen huis was het te sterk voor KV Mechelen. Het werd 3-1.

We kregen een begin van de partij om duimen en vingers van af te likken. In de eerste tien minuten kregen we al twee doelpunten te zien. KV Mechelen opende de score via Kerim Mrabti. Niet veel later zorgde Paul Onuachu voor de gelijkmaker. Het beloofde voor een prettige partij te gaan zorgen.

We kwamen echter wat bedrogen uit, want veel kansen kregen we de minuten daarop niet te zien. Tien minuten voor de pauze kwam KRC Genk tot drie keer toe wel dicht bij dat tweede doelpunt. Onuachu en Oyen konden de netten echter niet doen trillen. Het bleef 1-1 tot de rust.

Een nieuwe helft en alles dus te herdoen voor beide ploegen. KRC Genk kwam het best uit de kleedkamer en ging ook op zoek naar die tweede treffer. In de eerste helft kregen we de doelpunten in de eerste tien munten. In de tweede kregen we die 'pas' na tien minuten voetballen. Genk maakte er via Ito de verdiende 2-1 van.

Een zware klap voor Malinwa, maar opgeven deed het niet. Onder andere Igor De Camargo en Nikola Storm kregen een uitstekende gelegenheid om de gelijkmaker te scoren. Het doelpunt viel echter aan de overzijde, uitblinker Onuachu besloot de wedstrijd. 3-1 en de drie punten voor de Limburgers.