Als ze mij vragen om Anderlecht te verlaten, zal ik geen problemen maken

"Als ze mij vragen om Anderlecht te verlaten, zal ik geen problemen maken"

20-09-2020 18:15
10

Adrien Trebel is dit seizoen weer een volwaardige speler van Anderlecht. De Fransman droeg tegen Waasland-Beveren bij aan de 2-4 zege met een knappe goal. Trebel voelt zich duidelijk terug goed in zijn vel bij Anderlecht.

Met drie goals en twee assists heeft Trebel zijn start niet gemist. "Ze zeggen dat je op je 29ste de beste jaren beleeft als voetballer. Of dat zo is? Ik weet het niet, maar door mijn positie kan ik vaak op doel schieten of de laatste pass geven. Vincent Kompany geeft me veel vrijheden, daar hou ik van. Mijn statistieken zijn echter niet belangrijk, de ploeg gaat voor", klinkt het bij L'Avenir. 

Na een moeilijk seizoen leek Trebel te vertrekken bij Anderlecht, maar dat is nu lang niet zeker. "Als ze mij zeggen om te vertrekken, dan zal ik daar geen problemen over maken. Ik geef me 300 procent voor de ploeg, en nog niemand hier heeft gezegd dat ik weg moet. Alles verloopt goed met Vincent en met het bestuur. Maar in het voetbal weet je niets honderd procent zeker", benadrukt hij.