Club Brugge NXT blijft de rode lantaarn na nederlaag op het Lisp

20-09-2020 18:00 Laatste update: 18:19
3

Club Brugge NXT is nog steeds op zoek naar de eerste zege in Eerste Klasse B. Op het veld van Lierse Kempenzonen gingen de beloften van Club met 2-1 de boot in.

Op het kwartier was het al bingo voor de thuisploeg. Jo Gilis kon toen de 1-0 op het bord zetten. Club NXT liet zich niet kennen en kwam op het halfuur langszij. Thibo Baeten kon de eerste kans voor zijn team meteen afwerken. 1-1 was ook de ruststand.

In de tweede helft ging het gelijk om, maar Lierse kwam toch opnieuw op voorsprong. Ayyoub Allach kon scoren na een afgeweken voorzet. De bezoekers gingen nog op zoek naar een gelijkmaker. In blessuretijd was het zowaar doelman Senne Lammens die een open kans kreeg, maar hij kon geen puntje meer uit de brand slepen.

Club Brugge NXT blijft zo laatste in 1B met amper twee punten. Promovendus Lierse is veel beter aan het seizoen begonnen en heeft 7 op 12.