Clement zag sterke Krmencik, maar benadrukt dat extra spits noodzakelijk is

Clement zag sterke Krmencik, maar benadrukt dat extra spits noodzakelijk is

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 16:14zo 20-09-2020 om 16:14

Philippe Clement zal goed slapen vanavond na de 0-6-zege op bezoek bij Zulte Waregem. Ondanks deze glansprestatie vindt de coach van Club Brugge niet dat zijn team volledig is. Er moet en er zal een extra spits bijkomen.

Dat deed hij uit de doeken bij Eleven Sports vlak na de match, net nadat Michael Krmencik zijn duivels ontbond met twee doelpunten. "Ik heb nooit over een spitsenprobleem gesproken", zei hij. "Een tijd geleden heb ik ook gezegd dat ik overtuigd ben dat wanneer Michael een doelpunt maakt, er nog meer gaan volgen. Dat heeft hij vandaag laten zien."

Ondanks de sterke match van de Tsjech wil Clement nog versterking in het aanvallende compartiment. "De prestaties van Krmencik veranderen niets aan die zaak, maar ik ben wel heel blij voor Michael. Dit wil niet zeggen dat we niet meer verder zullen kijken voor een extra spits. We zitten vanaf 20 oktober met een heel druk programma. Dan gaat de spoeling dun worden met de huidige kern", klinkt het.

In oktober wacht naast de competitie en de beker ook nog de groepsfase van de Champions League. De loting is gepland op 1 oktober.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws