Zulte Waregem moet oppassen, Club-trio toont zijn waarde

Zulte Waregem moet oppassen, Club-trio toont zijn waarde

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 16:00zo 20-09-2020 om 16:00

Laatste update: maandag 21 september 2020 om 10:30ma 21-09-2020 om 10:30

Een absolute horrormiddag voor Zulte Waregem, een topdag voor Club Brugge. Welke lessen vallen er te trekken uit de 0-6 pandoering die Club Brugge de thuisploeg verkocht? Je leest het in de VP Analyse!

Mignolet toont zijn waarde ondanks weinig werk

Het is nog maar de tweede keer dit seizoen dat Club de nul weet te houden, het had echter ook anders kunnen lopen. In de eerste minuut van de wedstrijd had Bruno de 1-0 aan de voet, Mignolet pakte echter uit met een knappe redding. Het was één van zijn enigste acties gedurende de match, maar wel een levensbelangrijke. Gaat die bal binnen, krijgen we mogelijk een heel ander spelbeeld. Ook in wedstrijden waar hij weinig werk moet opknappen, toont de doelman zijn waarde voor Club.

Krmencik lijkt vertrokken

Hij moest er heel erg lang op wachten, vorige speeldag wist Krmencik dan toch zijn eerste voor Club te maken. Het deed de spits zichtbaar deugd, tegen Zulte Waregem speelde hij met een pak meer vertrouwen. Het resultaat, twee goals, waarvan de eerste heel erg knap was. Is Krmencik nu eindelijk vertrokken? Zijn prestatie deed alvast het beste vermoeden voor de toekomst.

Vanaken uit vorm? Toch niet!

Hans Vanaken kreeg het hard te verduren in het begin van de competitie. Club Brugge draaide niet en Vanaken was de exponent van de malaise. De normaal erg consistente Vanaken leek in een vormdip te verkeren. Maar kijk, amper enkele weken later kan Vanaken weer uitstekende statistieken voorleggen. Tegen Zulte Waregem pakte hij uit met een goal en assist. Het brengt zijn seizoenstotaal op vier doelpunten en twee assists. Niet slecht na zes speeldagen.

Zulte Waregem moet oppassen

Dury en zijn troepen begonnen slecht aan de competitie, na nederlagen tegen Beershot en Genk. De schrik zat er meteen in, het zou wel eens een lastig seizoen kunnen worden. Twee opeenvolgende overwinningen, tegen weliswaar Moeskroen en Waasland-Beveren, leken de revival van Zulte Waregem in te zetten. Na een nederlaag tegen Charleroi en de zware pandoering tegen Club, lijkt Dury echter weer van voor af aan te moeten herbeginnen. Met aankomende wedstrijden tegen Standard, OHL en Antwerp, lijkt Zulte eerder omlaag dan omhoog te moeten kijken. Deze prestatie liet alvast niet veel goeds vermoeden voor de toekomst

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Ben jij overtuigd door Krmencik

(297 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws