Antwerp-fan Van Looy heeft vertrouwen in Leko: “Briljante manier van coachen”

Antwerp-fan Van Looy heeft vertrouwen in Leko: “Briljante manier van coachen”

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 13:55zo 20-09-2020 om 13:55

Antwerp kende in het begin van het seizoen een valse start, maar na een 6 op 9 heeft Leko zijn ploeg terug op de rails gekregen. Ook Antwerp-fan Erik Van Looy ziet het goed komen, dat zei hij bij Sporza.

De bekerfinale, dat was de belangrijkste wedstrijd van het seizoen voor Antwerp. Voor Van Looy heeft die overwinning het seizoen doen slagen. Ook zag hij daar de kwaliteiten van Leko: "In de bekerfinale heeft hij alvast een knap staaltje coaching getoond. Club Brugge bestond niet in de 1e helft en dat kan niet alleen aan de spelers op het veld liggen. Er werd een knap organigram uitgetekend en Leko heeft op een briljante manier gecoacht”, zegt hij.

Ook betreurt Van Looy de Lamkel Zé saga. De regisseur is een enorme van van de aanvaller maar vindt het stilaan welletjes geweest. “"Het grootste probleem is dat het verhaal in de kleedkamer op is. Lamkel Zé mag op het veld dan nog technisch en creatief de belangrijkste speler zijn... Het is geen kwaaie jongen, maar zijn karakter matcht niet met het voetbal. Dat is ook jammer voor de ploeg”, aldus Van Looy.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws