Kompany lovend over Verschaeren, Hayen ontevreden: Dit ligt aan onszelf

Kompany lovend over Verschaeren, Hayen ontevreden: "Dit ligt aan onszelf"

20-09-2020 13:25
0

Zo tevreden Kompany was, zo ontevreden was Hayen. Na het doelpuntenfestijn van zaterdagavond waren de meningen van de coaches over hun ploeg verdeeld, dat hoorde Het Laatste Nieuws na de wedstrijd.

Verschaeren en Delcroix kregen zaterdag hun kansen. Verschaeren bedankte Kompany met een doelpunt. De T1 van Anderlecht was tevreden over de jonkies: “Vandaag zag je dat er vers bloed aanwezig was, Yari bekroonde zijn wedstrijd met een doelpuntje en ook Hannes toonde dat hij een jonge verdediger is die nog progressie gaat maken. Goeie match voor hem om te beginnen”, aldus Kompany.

Aan de andere kant was Hayen helemaal niet tevreden over de wedstrijd van zijn Waasland-Beveren. Hayen verweet zijn ploeg niets, maar hekelde de fouten die zijn team maakte. “Dit ligt aan onszelf, na twee minuten maakten we het ons al moeilijk en nadien hebben we de lin gewoon doorgetrokken. In de eigen zestien lateraal inspelen waar een penalty uitkomt, nadien ook een kopie daarvan met de goal van Doku... We hebben het onze tegenstander makkelijk gemaakt”, dixit Hayen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie