Vossen over periode bij Club Brugge: Soms zijn ze voor je, soms zijn ze tegen je

Vossen over periode bij Club Brugge: "Soms zijn ze voor je, soms zijn ze tegen je"

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 13:10zo 20-09-2020 om 13:10

Jelle Vossen zit zondagmiddag in de tribune bij Zulte-Waregem tegen Club Brugge. De spits mag het eerste anderhalf jaar niet tegen Club spelen. In De Zondag blikt hij terug op zijn periode bij blauw-zwart.

Vossen verliet in januari Club Brugge voor Zulte-Waregem. De spits kreeg bijna geen speeltijd onder Clement, die hem steeds meer en meer naar de uitgang duwde. Toen hij, met alle respect,  zelfs tegen Francs-Borains niet mocht spelen was de maat vol. “Dan besef je dat je bij deze trainer niet meer in aanmerking zal komen. Maar goed, dat is nu eenmaal hoe de voetbalwereld soms is. Dan moet je mentaal sterk staan en dat is altijd een van mijn sterktes geweest”, zegt Vossen.

Natuurlijk vindt Vossen de keuze van Clement jammer, maar hij heeft veel ervaring en kwam dit snel te boven. “Maar het zijn de trainers die de keuzes maken en soms zijn die voor je en soms tegen je. Dat is het verhaal van het voetbalwereldje.” Bij Zulte-Waregem is Vossen tevreden. Hij heeft zijn rug gerecht en kijkt nu naar de toekomst. “Mijn vader prentte mij altijd in: morgen er weer vol tegenaan, blijven doorgaan, nooit je kop laten hangen, zodat je jezelf niks kunt verwijten”, aldus Jelle Vossen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moest Vossen meer kansen krijgen bij Club Brugge?

(75 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws