Delcroix krijgt eerste basisplaats bij Anderlecht: Ik heb hier lang op gewacht

Delcroix krijgt eerste basisplaats bij Anderlecht: "Ik heb hier lang op gewacht"

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 11:25zo 20-09-2020 om 11:25

Hannes Delcroix kreeg tegen Waasland-Beveren zijn eerste basisplaats bij RSC Anderlecht onder Vincent Kompany. De jonge verdediger begon zenuwachtig aan de wedstrijd, maar kon zich snel herpakken en speelde uiteindelijk een behoorlijke wedstrijd.

"Ik ben tevreden dat ik kon debuteren. Ik hoop dat ik nog vaker mag meespelen", vertelde Delcroix na de match aan RTBF. "Voor de wedstrijd had Kompany gevraagd om te voetballen en vooral onze taken uit te voeren. Ik heb lang gewacht op deze basisplaats en ik ben gelukkig. Het was geen moeilijke wedstrijden, ook al kenden we wat problemen op het einde."

Kompany was tevreden met de wedstrijd van zijn poulain. "Iedereen in Neerpede en Anderlecht heeft vertrouwen in Hannes", vertelde de coachv van paars-wit. "Het was een kwestie van tijd. Hij is nog jong. Dat is wat wij willen doen: vertrouwen hebben in onze jongeren. Ik wist dat dit een match was waarin hij kon presteren. Hij heeft dit verdiend op training en moet nu hard verder werken", besloot Kompany.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws