Dorsch voelt zich steeds beter bij KAA Gent: We kunnen spreken van nieuw begin

Dorsch voelt zich steeds beter bij KAA Gent: "We kunnen spreken van nieuw begin"

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 11:07zo 20-09-2020 om 11:07

Niklas Dorsch was voor de tweede opeenvolgende wedstrijd beslissend voor KAA Gent. Afgelopen dinsdag scoorde de Duitser het enige doelpunt tegen Rapid Wien en zaterdag maakte hij het enige doelpunt tegen Excelsior Moeskroen.

"De laatste twee wedstrijden verliepen goed, dat klopt", vertelde de matchwinnaar op de website van de Buffalo's. "Na twee overwinningen op rij kunnen we wel spreken van een nieuwe start, een nieuw begin. Ik zei het ook na de vorige wedstrijd dat vandaag winnen heel belangrijk was. En gelukkig zijn we daar ook in geslaagd en dit kan enkel maar positief zijn voor zowel het moraal van de ploeg, als voor de volgende wedstrijden."

De 22-jarige Dorsch begint zich steeds beter zijn draai te vinden bij Gent. “Het was even aanpassen in het begin. Maar je speelt in een nieuwe ploeg en in een ander land. Dus het lijkt me maar normaal dat dit even tijd nodig heeft", aldus Dorsch. "Al heeft de hele groep me hierin geweldig geholpen. Het loopt elke wedstrijd beter en beter. En daar ben ik blij om want daardoor kan ik ook meer tonen wat ik in mijn mars heb."

"Het grootste verschil met de tweede Bundesliga? Er is meer kwaliteit in de Belgische competitie en het tempo ligt ook hoger. We gaan de goede weg op. Vandaag was het niet altijd even mooi, maar het ging er nu even om dat we wonnen en die drie punten pakten. We hadden deze overwinning nodig, zeker om ons optimaal voor te bereiden op de wedstrijd tegen Dynamo Kiev (van woensdag)", besloot de Duitse middenvelder.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws