Vreugde in Barcelona: 'Mogen onszelf feliciteren dat Messi nog steeds bij ons is'

Vreugde in Barcelona: 'Mogen onszelf feliciteren dat Messi nog steeds bij ons is'

Gepubliceerd: zondag 20 september 2020 om 07:41zo 20-09-2020 om 07:41

Josep Maria Bartomeu, de president van FC Barcelona, is verheugd dat Messi ook komend seizoen te zien is in Camp Nou. Hij vindt dat de club zichzelf mag feliciteren, nu de aanvaller ook volgend seizoen in het shirt van de club speelt.

Bartomeu gaat de ingewikkelde vragen over de situatie van de Argentijnse supterster liever uit de weg. "Als clubpresident ga ik geen conflict beginnen met Messi", vertelt Bartomeu in een openhartig gesprek met TV3. "Messi is onze leider, onze aanvoerder. Het voorval hebben we achter ons gelaten. Wat er gezegd is, is gezegd."

De Barça-preses had een duidelijke reden om Messi niet te laten vertrekken deze zomer. "Ik kon niet toestaan dat de beste speler van de wereld zou vertrekken. Het team heeft hem nodig, hij is een garantie op succes. Nu moeten we het team steunen", geeft Bartomeu aan.

Dat Bartomeu blij is dat Messi nog steeds in Barcelona speelt, laat hij duidelijk blijken. "We mogen onszelf feliciteren dat Messi nog steeds bij ons is. Hij is blij met het project van Ronald Koeman. Het belangrijkste is dat hij voor Barcelona speelt, in zijn thuis. We willen dat hij zijn carrière afsluit bij de club", sluit Bartomeu af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws