'Club Brugge haalt nieuwe spits weg bij Franse Nimes'

'Club Brugge haalt nieuwe spits weg bij Franse Nimes'

19-09-2020 16:25 Laatste update: 16:28
20

Bij Club Brugge blijft het voorlopig nog wachten op de eerste echte versterkingen. Daar kan binnenkort wel verandering in komen. Met Kévin Denkey lijkt het een nieuwe spits in huis te halen.

Dat meldt het Franse L'Equipe. Club Brugge hoopt Denkey weg te kunnen halen bij Nîmes, dat momenteel uitkomt in de Ligue 1. De Togolese spits heeft naar verluidt al een persoonlijk akkoord met de landskampioen.

Denkey debuteerde vorig seizoen als achttienjarige speler in de Ligue 1 en was in zeventien competitiewedstrijden goed voor drie doelpunten en één assist. Dit seizoen werd hij spits nummer één bij Nimes. De negentienjarige spits was in drie partijen goed voor één doelpunt en één assist. Daarmee speelde hij zich ook in de kijker van Club Brugge, dat Denkey graag in huis wil halen. Het zal zo'n twee miljoen euro moeten ophoesten voor de spits, die nog een contract voor één seizoen heeft bij Nimes.

Ook Schalke 04 toonde interesse in Denkey, maar die heeft uiteindelijk gekozen voor Club Brugge. Bij Blauw-Zwart zal hij de concurrentie moeten aangaan met Youssouph Badji en Michael Krmencik.