Zidane wacht op terugkeer van Hazard bij Real Madrid: Pas wanneer hij 100% is

Zidane wacht op terugkeer van Hazard bij Real Madrid: "Pas wanneer hij 100% is"

Gepubliceerd: zaterdag 19 september 2020 om 15:44za 19-09-2020 om 15:44

Laatste update: zaterdag 19 september 2020 om 15:46za 19-09-2020 om 15:46

De seizoensopener van Real Madrid zal zonder Eden Hazard gebeuren. De Rode Duivel revalideert nog steeds na zijn blessure en is niet klaar geraakt voor de partij tegen Real Sociedad. Dat geeft coach Zinédine Zidane aan.

Real Madrid begint als landskampioen zondag aan het seizoen met een partij tegen Real Sociedad. Zonder Hazard, die nog niet fit genoeg is bevonden voor de wedstrijd. "Ik weet niet exact wanneer hij terug zal kunnen spelen, maar we willen hem pas terug in de ploeg zien wanneer hij honderd procent fit is en hij zonder pijn kan spelen", geeft Zidane aan op zijn persconferentie zaterdag.

Zidane blijft ook rekenen op Hazard, die dit seizoen moet uitblinken bij Real Madrid na een teleurstellend seizoen bij de Koninklijke. "We hebben tijd, we beginnen aan een nieuw seizoen en hebben een Hazard aan 120% nodig. Daar gaan we hem ook op voorbereiden."

De partij tegen Real Sociedad komt alleszins te vroeg. De Rode Duivel trainde pas afgelopen dinsdag voor het eerst mee met de groep van Real Madrid.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws