RAC1: Koeman maakt geen vrienden bij Barça, publiekslieveling mag vertrekken

RAC1: Koeman maakt geen vrienden bij Barça, publiekslieveling mag vertrekken

19-09-2020 14:28
8

De afwezigheid van Riqui Puig in de wedstrijdselectie van FC Barcelona voor de wedstrijd tegen Elche in de Trofeu Joan Gamper heeft een opvallende reden: Ronald Koeman zou niet gecarmeerd zijn van de middenvelder, die mag vertrekken.

Dat stelt RAC1. Puig komt niet voor in de plannen van Koeman en mag naar verluidt vertrekken uit Camp Nou. Opvallend, aangezien de 21-jarige middenvelder gezien wordt als een groot talent. Hij kwam al tot vijftien wedstrijden in het eerste elftal van Barcelona en is vanwege zijn speelstijl geliefd bij de Barça-supporters.

Het komt dan ook als een verrassing dat Koeman Puig niet nodig denkt te hebben. In de eerste twee oefenwedstrijden onder de Nederlandse trainer kwam Puig nog wél in actie. Het nieuws komt hard aan bij de fans, die de laatste jaren niet tevreden zijn over de kansen die de eigen jeugdspelers krijgen bij de club. Daar lijkt Koeman maling aan te hebben. De Nederlander denkt erover na om Georginio Wijnaldum naar Camp Nou te halen én heeft tegen Elche de beschikking over aanwinst Miralem Pjanic.