'Ontwikkelingen rond Dest: Barça gaat Semedo verkopen en meldt zich bij Ajax'

'Ontwikkelingen rond Dest: Barça gaat Semedo verkopen en meldt zich bij Ajax'

Gepubliceerd: zaterdag 19 september 2020 om 12:26za 19-09-2020 om 12:26

Laatste update: zaterdag 19 september 2020 om 12:29za 19-09-2020 om 12:29

FC Barcelona geeft zich nog niet gewonnen in de strijd om Sergiño Dest. De Catalanen brachten tot twee keer toe tevergeefs een bod uit op Max Aarons van Norwich City en willen zich nu weer bij Ajax melden.

Dat schrijft de doorgaans goed ingevoerde David Ornstein van The Athletic. Het laatste voorstel van Barça voor Aarons bedroeg zo'n 22 miljoen euro plus bonussen. Hoewel er al maanden een persoonlijk akkoord met de twintigjarige Engelsman ligt, blijkt de Premier League-degradant niet te overtuigen.

De Spaanse grootmacht schakelt nu door en komt opnieuw bij Dest uit, zo klinkt het. Daarmee vissen Barcelona en Bayern München deze transferperiode in dezelfde vijver. Ook de Bundesliga-kampioen is concreet voor de rechtsback van Ajax, terwijl Aarons eveneens op het lijstje staat in de Allianz Arena.

Het vermeende bod van Barcelona op Aarons sluit aan op berichtgeving uit Spanje. Volgens onder meer Mundo Deportivo is Nélson Semedo op weg naar de uitgang bij de Catalanen. De Portugees moet minstens veertig miljoen euro opleveren. Wolverhampton Wanderers wordt getipt als meest waarschijnlijke bestemming.

Met het geld voor Semedo zou Barça naast Dest ook pogingen willen wagen voor Eric García én Memphis Depay.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws