Vranjes is lovend: “Voor Kompany wil ik mijn laatste druppel zweet geven

Vranjes is lovend: “Voor Kompany wil ik mijn laatste druppel zweet geven"

Gepubliceerd: zaterdag 19 september 2020 om 09:33za 19-09-2020 om 09:33

Ongjen Vranjes lijkt helemaal terug bij RSC Anderlecht. Na het uitvallen van Elias Cobbaut en het pensioen van Vincent Kompany werd de verdediger weer opgevist. Tegenover Het Nieuwsblad laat hij zich uit over zijn situatie.

Vranjes is lovend over coach Kompany en is weer klaar voor de strijd met Anderlecht. “Ik moet Vincent Kompany danken voor wat hij zegt. We spelen op dezelfde positie en begrijpen elkaar. Mijn respect voor hem is oneindig. Hij heeft een visie op voetbal die ik nooit eerder zag en hij deelt zijn kennis met de jonge garde. Voor Kompany wil ik mijn laatste druppel zweet geven.”

Soms gaat Vranjes iets te vol voor de strijd. Ook tegen Cercle pakte hij meteen geel. “Het was mijn eerste fout, maar ik moest ingrijpen na een verkeerde pass. Ik heb mijn reputatie tegen, maar dat is mijn eigen schuld. Dat is geen verwijt aan de refs. Die kaarten mogen geen thema worden. In de oefenwedstrijden pakte ik niet één karton. Ook daarin ben ik veranderd.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws