Guardiola moet sterspeler langer missen: 'Wisten dat het een lastige blessure was'

Guardiola moet sterspeler langer missen: 'Wisten dat het een lastige blessure was'

Gepubliceerd: zaterdag 19 september 2020 om 09:11za 19-09-2020 om 09:11

Een flinke tegenvaller voor Manchester City in de aanloop naar het Premier League-seizoen. Aanvaller Sergio Agüero lijkt ook de komende twee maanden niet in actie te kunnen komen voor The Citizens.

De Argentijnse spits viel op 22 juni, tijdens de wedstrijd tegen Burnley, uit met een knieblessure. Hij miste de afsluiting van het Premier League-seizoen én de resterende wedstrijden in de Champions League. De gifbeker lijkt echter nog niet leeg voor Agüero. City-trainer Pep Guardiola verwacht hem nog twee maanden langer te moeten missen.

"We wisten dat het een lastige blessure was", begint Guardiola op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers van aanstaande maandag, geciteerd door de BBC. "Hij heeft nog niet één keer met ons mee kunnen trainen en Sergio is geen speler die zijn fysieke conditie snel terugwint. Hij ligt er al een aardige tijd uit, ik hoop dat hij er over twee maanden weer klaar voor is."

Naar verwachting neemt Gabriel Jesus de plaats van Agüero in tijdens de wedstrijd tegen Wolves. Aanwinst Ferran Torres zit ook bij de selectie, maar hij wordt door Guardiola gezien als een vleugelaanvaller.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws